Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním webu s tím souhlasíte. Další informace.
Autor: Marek 14.5.2019

Nejhezčí góly dle ankety FIFA Puskás Award

(Zdroj obrázku: i.ytimg.com)

Od roku 2009 se u udělování nejprestižnější individualní fotbalové trofeje, Zlatého míče, předává i trofej FIFA Puskás Award, která oceňuje nejhezčí gól celé sezóny a právě to bude náplní tohoto kvízu.

Ovšem v roce 2018 toto ocenění oslavilo teprve 10 let. A proto jsem se rozhodl, že vaším úkolem nebude "pouze" vyjmenovat vítěze této ankety, ale i ty hráče, kteří skončili druzí a třetí v každém roce. Problém nastává v roce 2011, kdy byl jednohlasně zvolen jeden hráč, takže jsem vybral další dva hráče, u kterých si myslím, že jejich góly byly nejhezčí. Umístění jsem neuváděl, první v tabulce je ale vítěz, druhý skončil druhý, třetí třetí.

Nyní něco k úpravě kvízu: V levém sloupci se nachází národnost hráče. U některých jmen je hvězdička, protože do tohoto políčka se bude doplňovat žena. Nápověda zobrazí klub, kde hráč působil v daném roce (např.: Kdyby se v kvízu nacházel Riyad Mahrez pod rokem 2015, nápověda by zobrazila Leicester City místo Manchesteru City)

Doufám, že se vám kvíz bude líbit :)

 

Nejhezčí góly dle ankety FIFA Puskás Award

Odpověď:


U tohoto kvízu lze využít nápovědu. Po spuštění kvízu se tato možnost zobrazí nad počítadlem skóre.
Pozor! Pokud nápovědu využiješ, za každou další správnou odpověď nezískáš bod, ale jen půl bodu.
Co nápověda zobrazí? Klub, ve kterém hráč v daném roce působil


Další kvízy


Dejte přátelům vědět, jak jste dopadli. Povedou si lépe?